Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Vr
Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd.
Αρχική Σελίδα

Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd.

ΚΙΝΑ Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Επαγγελματικός κατασκευαστής ελέγχου στερεών. Οι οθόνες δονητών αντικατάστασης προϊόντων τους έχουν το μακροχρόνιο χρόνο υπηρεσιών και την καλή επεξεργασία. Μας βοηθούν πολύς!

—— Ο κ. Samir

Αγόρασα τη φυγοκεντρική αντλία 10 PC TRSB8*6-12J από τον έλεγχο στερεών TR. Είναι όμορφοι και έχουν πραγματικά την καλή ποιότητα και διακριτικός μετά από την υπηρεσία πωλήσεων!

—— Ο κ. Warren

Διατάξαμε ένα σύνολο συστήματος λάσπης για τον τρυπώντας με τρυπάνι τομέα πετρελαιοφόρων περιοχών μας, παρουσιασμένη προϊόν καλή απόδοση TR στην περιοχή. Συμπαθούμε αυτός πάρα πολύ!

—— Diego Olbrich

Οι οθόνες δονητών TR έχουν τη κορυφαία ποιότητα και την καλή τιμή. Τους έχουμε αγοράσει από το TR για περισσότερο από 4 έτη.

—— Nghiem Thic Hai

Καλή επιχείρηση με τη συμπαθητική υπηρεσία και υψηλός - ποιότητα και υψηλή φήμη. Ένας από τον αξιόπιστο προμηθευτή μας, αγαθά είναι παραδοθείσα έγκαιρη και συμπαθητική συσκευασία.

—— Hossein Jafari

Ευχαριστώ για τα καλά σας εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Άριστη κατάρτιση και τεχνολογική στήριξη που με βοηθάει πολύ.

—— Κα Crina

Αρχίζουμε το δονητή σχιστόλιθου χρήσης TRZS703 από το 2012, τώρα έχουμε 8 σύνολα εργαζόμενος στην περιοχή πετρελαιοφόρων περιοχών του πελάτη μας, τέλεια μηχανή με τη λογική τιμή.

—— Α.Ε. Kazi

Είμαι Online Chat Now

Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd.

Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd.
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Έλεγχος στερεών TR
Αριθμός Υπαλλήλων : 350~450
Ετήσιες πωλήσεις : 40 Million-50 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 80% - 90%
Εισαγωγή
Ιστορία
Υπηρεσία
Η ομάδα μας

Co. εξοπλισμού μηχανημάτων πετρελαίου TianRui Xi'An, ΕΠΕ (για συντομία: Ο έλεγχος στερεών TR) είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής του εξοπλισμού ελέγχου στερεών και του συστήματος αποκατάστασης λάσπης, που βρίσκεται στην πόλη Xi'an, Κίνα. Από το 2010, ο έλεγχος στερεών TR εστίασε στην ανάπτυξη και την παραγωγή των διάφορων τύπων εξοπλισμών & συστημάτων ελέγχου στερεών. Το προσωπικό Ε&Α μας αποτελείται από το πλούσιο πεπειραμένο πλήρωμα που έχει τη μακροπρόθεσμη εργασία για το μηχανικό σχέδιο γεώτρησης πετρελαίου, έτσι παρέχουμε τον επαγγελματικό τρυπώντας με τρυπάνι εξοπλισμό ελέγχου στερεών το επιχειρηματικό πνεύμα συνεχώς της βελτίωσης και συνεχώς της καινοτομίας.

Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν: ο δονητής σχιστόλιθου λάσπης διατρήσεων, καράφα υποβάλλει σε φυγοκέντρωση, ταραχοποιός λάσπης, καθαριστής λάσπης, desander, desilter, κενό degasser, υποβρύχια αντλία πηλού, φυγοκεντρική αντλία, αντλία βιδών, αντλία κουράς, αεριωθούμενος αναμίκτης λάσπης, χοάνη λάσπης, διαχωριστής αερίου υγρών, συσκευή ανάφλεξης φλογών, δεξαμενή λάσπης. Ανταλλακτικά όπως τις οθόνες δονητών, τους υδροκυκλώνες, το στροφείο, τα μηχανικά selas και το κιβώτιο εργαλείων κ.λπ. Χρησιμοποιούνται ευρέως στη διάτρηση πετρελαίου και φυσικού αερίου, το σύστημα μεθανίου κρεβατιών άνθρακα, trenchless HDD & να ανοίξουν, να μικροϋπολογιστής-ανοίξουν, την τρυπώντας με τρυπάνι διαχείρηση αποβλήτων, την τρυπημένη κατασκευή σωρών, κ.λπ. 

Ο έλεγχος στερεών TR φέρνει στη διεθνή προηγμένη τεχνολογία και εισάγει τον εξοπλισμό επεξεργασίας υψηλής ακρίβειας για την παραγωγή, και χτίζει τις σχέσεις συνεργασίας κατάρτισης ταλέντου με τα μέρη του πανεπιστημίου στην πόλη Xi'An για να ξαναγεμίσει το νέο αίμα συνεχώς σε μας. Διαμορφώσαμε επίσης μια σύγχρονη ενσωματωμένη επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας με το σχέδιο, την κατασκευή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία. Ο έλεγχος στερεών TR έχει το βελτιωμένο σύστημα διαχείρισης, τους υψηλού επιπέδου επαγγελματίες και την άριστη ομάδα υπηρεσιών μας. Η διαχείριση παραγωγής μας εφαρμόζει αυστηρά τις απαιτήσεις ποιοτικών προδιαγραφών API, και έχουμε τους ακριβείς κανονισμούς στην προμήθεια υλικών, παράγοντας και επεξεργαμένος, διορθώνοντας εξοπλισμού και ολόκληρος διαδικασία του εξοπλισμού εκ του εργοστασίου. Είμαστε πλήρως σε θέση τα ικανοποιημένα προϊόντα και τις υπηρεσίες έγκαιρα σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη.

 

Από την άποψη της διαχείρισης ποιότητας των προϊόντων, ο έλεγχος στερεών TR ενημερώνει συνεχώς το διοικητικό επίπεδό μας. Περάσαμε το διεθνές ποιοτικό σύστημα διαχείρισης ISO9001-2015. Το υψηλής ποιότητας προϊόν αναζητήσεων ελέγχου στερεών TR και καθιερώνει το άριστο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, αυτό επιτρέπει σε μας για να πάρει το appraoval από τους πελάτες.

 

Ο έλεγχος στερεών TR εμμένει στον επιχειρηματικό σκοπό--Η ικανοποίηση των πελατών είναι η υψηλότερη αναζήτηση μας. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τη σφαιρική διάσημη επιχείρηση εμπορικών σημάτων, και παρέχει τα άριστα και σταθερά ρευστά διατρήσεων ανακυκλώνοντας το σύστημα καθαρισμού και το σύστημα ανακύκλωσης λάσπης HDD (οριζόντια διάτρηση κατεύθυνσης) στους χρήστες. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται στην πετρελαιοφόρο περιοχή Chanceful στο Βορρά Shaaban, την πετρελαιοφόρο περιοχή Chang, την πετρελαιοφόρο περιοχή Sinkiang και άλλη εθνική τρυπώντας με τρυπάνι επιχείρηση. Συγχρόνως εξαγάγαμε τα προϊόντα μας σε σχεδόν 40 χώρες και περιοχές όπως τη Νότια Αμερική, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Αίγυπτο, το Ντουμπάι, το Αμπού Ντάμπι, το Ομάν, το Πακιστάν, τη Ρωσία, την Αυστραλία, την Κορέα, το Βιετνάμ, το Μιανμάρ, κ.λπ.

 

ΚΙΝΑ Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

Ο στόχος μας είναι απλός: να πωλήσει τον καλύτερο εξοπλισμό στις καλύτερες τιμές, και παρέχει την βιομηχανία-οδηγώντας εξυπηρέτηση πελατών. Γνωρίζουμε προσωπικά να ξέρουμε κάθε ενός από τους πελάτες μας, και ξέρουμε πώς να ανακαλύψουμε ότι το πολυτιμότερο μέρος της επιχείρησής μας είναι τέλειος εξοπλισμός ελέγχου στερεών, για να βοηθήσει άλλων να επιτύχουν τους στόχους τους.

Στοιχεία επικοινωνίας
Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Sunny Lee

Τηλ.:: +86 13186019379

Φαξ: 86-29-8633-2919

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)