Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Vr
Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd.
Αρχική Σελίδα

Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

ΚΙΝΑ Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Επαγγελματικός κατασκευαστής ελέγχου στερεών. Οι οθόνες δονητών αντικατάστασης προϊόντων τους έχουν το μακροχρόνιο χρόνο υπηρεσιών και την καλή επεξεργασία. Μας βοηθούν πολύς!

—— Ο κ. Samir

Αγόρασα τη φυγοκεντρική αντλία 10 PC TRSB8*6-12J από τον έλεγχο στερεών TR. Είναι όμορφοι και έχουν πραγματικά την καλή ποιότητα και διακριτικός μετά από την υπηρεσία πωλήσεων!

—— Ο κ. Warren

Διατάξαμε ένα σύνολο συστήματος λάσπης για τον τρυπώντας με τρυπάνι τομέα πετρελαιοφόρων περιοχών μας, παρουσιασμένη προϊόν καλή απόδοση TR στην περιοχή. Συμπαθούμε αυτός πάρα πολύ!

—— Diego Olbrich

Οι οθόνες δονητών TR έχουν τη κορυφαία ποιότητα και την καλή τιμή. Τους έχουμε αγοράσει από το TR για περισσότερο από 4 έτη.

—— Nghiem Thic Hai

Καλή επιχείρηση με τη συμπαθητική υπηρεσία και υψηλός - ποιότητα και υψηλή φήμη. Ένας από τον αξιόπιστο προμηθευτή μας, αγαθά είναι παραδοθείσα έγκαιρη και συμπαθητική συσκευασία.

—— Hossein Jafari

Ευχαριστώ για τα καλά σας εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Άριστη κατάρτιση και τεχνολογική στήριξη που με βοηθάει πολύ.

—— Κα Crina

Αρχίζουμε το δονητή σχιστόλιθου χρήσης TRZS703 από το 2012, τώρα έχουμε 8 σύνολα εργαζόμενος στην περιοχή πετρελαιοφόρων περιοχών του πελάτη μας, τέλεια μηχανή με τη λογική τιμή.

—— Α.Ε. Kazi

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Το εργοστάσιό μας καθιερώθηκε το 2010, τοποθετημένος στο Νο 2 δρόμο φορτίου, περιοχή Yangling, πόλη Xianyang, επαρχία Shaanxi. Είναι 80 χλμ μακρυά από το σιδηροδρομικό σταθμό, κατάλληλο στην κυκλοφορία και όμορφο στο περιβάλλον. Επίσης είναι μια βιομηχανική επιχείρηση που παρέχει σημαντικούς εξοπλισμούς ελέγχου στερεών για τη διάτρηση πετρελαίου και φυσικού αερίου, το σύστημα μεθανίου κρεβατιών άνθρακα, trenchless HDD & να ανοίξει, να μικροϋπολογιστής-ανοίξει, την τρυπώντας με τρυπάνι διαχείρηση αποβλήτων, την τρυπημένη κατασκευή σωρών, κ.λπ.

   

   

  Η κύρια επιχείρησή μας είναι Ε&Α, σχέδιο, κατασκευή, πωλήσεις και υπηρεσίες του εξοπλισμού ελέγχου στερεών. Οι τρέχουσες γραμμές παραγωγής της τρυπούν το δονητή σχιστόλιθου με τρυπάνι (TRPS703, TRPS585, TRZS703, TRZS585, TRZS752 κ.λπ.), οθόνες δονητών για το εμπορικό σήμα Derrick, Brandt και MI-Swaco, καράφα υποβάλλει, καθαριστής λάσπης, desander, desilter, ο ταραχοποιός λάσπης, φυγοκεντρική αντλία, αντλία κουράς, αεριωθούμενος αναμίκτης λάσπης, μηνιαία ικανότητα παραγωγής κ.λπ. είναι 10000 σύνολα. Όλα τα προϊόντα είναι στην καλή ποιότητα, με τα εξαγόμενα πρότυπα.

   

   

  Γραμμή παραγωγής

  Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

  Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

   

  Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

   

 • OEM / ODM

  Ο έλεγχος στερεών TR έχει προωθήσει τη διαχείριση παραγωγής και συνεχίζει επίσης να κάνει τις τεχνικές καινοτομίες για να παρέχει όλα τα είδη εξοπλισμού ελέγχου στερεών. Η υπηρεσία cOem είναι επίσης ευπρόσδεκτη.

   

  Τα προϊόντα ελέγχου στερεών TR είναι όχι μόνο επιτυχείς πωλήσεις στην Κίνα, αλλά και εξαγόμενος σε περισσότερες από 40 χώρες και περιοχές στον κόσμο, που περιλαμβάνει: ΗΠΑ, Αυστραλία, Thaliand, Βιετνάμ, Ρωσία, Νότια Κορέα, Αίγυπτος, Τουρκία, Αργεντινή, Ινδία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες. Τα προϊόντα με την καλή ποιότητα υπόκεινται μεγάλους σε έναν ευπρόσδεκτο και έναν έπαινο.

  Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • Ε & Α

  Ο έλεγχος στερεών TR εστιάζει στην ανάπτυξη και την παραγωγή των διάφορων τύπων εξοπλισμών & συστημάτων ελέγχου στερεών. Το προσωπικό Ε&Α μας αποτελείται από το πλούσιο πεπειραμένο πλήρωμα που έχει τη μακροπρόθεσμη εργασία για το μηχανικό σχέδιο γεώτρησης πετρελαίου, έτσι παρέχουμε τον επαγγελματικό τρυπώντας με τρυπάνι εξοπλισμό ελέγχου στερεών το επιχειρηματικό πνεύμα συνεχώς της βελτίωσης και συνεχώς της καινοτομίας.

   

  Φέρνουμε στο διεθνή εξοπλισμό επεξεργασίας προηγμένης τεχνολογίας και υψηλής ακρίβειας εισαγωγών για την παραγωγή, και χτίζουμε τις σχέσεις συνεργασίας κατάρτισης ταλέντου με τα μέρη του πανεπιστημίου στην πόλη Xi'An για να ξαναγεμίσουμε το νέο αίμα συνεχώς σε μας. Διαμορφώσαμε επίσης μια σύγχρονη ενσωματωμένη επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας με το σχέδιο, την κατασκευή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία.

Στοιχεία επικοινωνίας
Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Sunny Lee

Τηλ.:: +86 13186019379

Φαξ: 86-29-8633-2919

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)